Descoperă sucurile Ancorvita
din fructe și legume românești

ANCORVITA - CEL MAI BUN SUC NATURAL !

ANCORVITA este o Societate Comercială Românească, înființată în anul 2019, care are la bază ideea că sănătatea oamenilor este o prioritate. Astfel, cu ajutorul produselor noastre încurajăm un stil de viață sănătos, echilibrat, care ne ajută să ne integrăm într-un mediu din ce în ce mai instabil și nesigur…

Pentru a iniția o afacere se includ responsabilități, asumarea unor riscuri, sacrificii, eșecuri, dar și satisfacții. De aceea, materia primă, utilajele și produsele folosite trebuie să corespundă unor standarde superioare pentru realizarea unor produse de calitate.

Încă din copilărie, s-a remarcat pasiunea mea în domeniul pomiculturii, legumiculturii și agriculturii pentru a obține propriile fructe și legume, fiind conștient de faptul că sănătatea reprezintă atât pentru mine, familie, cât și pentru cei din jur un element vital, care nu ar trebui neglijat și de societate.

Sucurile naturale au numeroase beneficii asupra sănătatii noastre

De ce să ne alegi pe noi?

Produse 100% naturale

producător local

fructe și legume proaspete

Arome pentru toate gusturile

Beneficii asupra sănătății

raport calitate-preț

Pentru o viață mai echilibrată în care sănătatea trebuie plasată pe primul loc

În ajutorul nostru SUCURILE ANCORVITA 100% NATURALE

Produse prin presarea la rece a fructelor și legumelor proaspete, mere, gutui, sfeclă roșie, morcovi, struguri, etc, care concentrează într-un singur produs toate vitaminele, mineralele și antioxidanții de care organismul nostru are nevoie.

De asemenea, povestea acestor produse se bazează pe faptul că, de la o pasiune din copilărie, preluată de la bunici, poți ajunge să-ți deschizi propria afacere, încurajând oamenii să consume cât mai multe produse naturale.

Ce inseamna sa fii sanatos?
Cum iți menții sănătatea

“Ce înseamnă să fii sănătos ?” sau “Cum îți menți sănătatea ?” pot reprezenta anumite dileme pe care mulți dintre noi de au. A fi sănătos nu înseamnă să mănânci doar legume și fructe, aici fiind vorba și despre odihnă, sport, care toate pot determina un stil de viață sănătos. Și astfel, sănătatea se definește drept starea pe deplin favorabilă atât fizic, mental, cât și social și nu doar absența bolilor sau infirmităților.

Totuși, alimentația reprezintă elementul de baza prin care se poate construi un astfel de stil, deoarece este important cum ne alimentăm organismul, ce tipuri de produse folosim, dar și în ce cantități.

Toate aceste beneficii pot fi regăsite în SUCUL NATURAL ANCORVITA, fiind mult mai ușor și la indema oricui să consume un astfel de suc, spre deosebire de fructul propriu-zis care trebuie spălat, curățat sau feliat după preferință. Ambalajul în care este păstrat sucul îi oferă condiții optime, având un aspect plăcut fiind și ușor de utilizat. Spre exemplu, atunci când suntem la job, la școală, în parc sau dorim o gustare putem consumă un pahar de suc natural care ne va umple de energie și, de asemenea, va contribui la întărirea sistemului imunitar.

Ce spun clienții noștri