Livrare Comandă

Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.

Retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la dată la care intrăți dumneavoastră sau o parte terță, altă decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercită dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail și să returnați produsul în ambalajul original.

Dacă va retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră,  cu excepția costurilor de livrare, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, sau de la data recepției produsului. Rambursarea se face în contul bancar specificat de dvs.

Expediați produsele sau înmânați-le direct nouă la adresa: COM. COȚOFENII DIN FAȚĂ, SAT BEHARCA, STR. GĂRII, NR. 89, DOLJ, România, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.
Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor.

Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de SC BIOFRUCT ANCRORA SRL ne puteți contacta telefonic la numărul 0744323673 .

Operatorii noștri vă vor oferi suport în alegerea modalității de returnare și va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Condiții generale pentru returul produselor vândute de SC BIOFRUCT ANCRORA SRL:

 • Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original și în aceeași stare în care a fost primit, împreună cu bonul fiscal/factura și eticheta produselor atașată.
 • Nu se schimbă și nu se returnează banii pentru produsele ce prezintă semne de utilizare (urme/pete, miros) sau pentru produse ce au fost modificate.
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigura-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Procesul de retur

 • Mai întâi, contactați firma de curierat dorită, pentru a returna produsul.
 • Trimite-ți produsele către sediul nostru (adresa se regăsește la finalul paginii).
 • Este recomandat să folosiți un sistem de transport ce permite utilizarea unui cod de urmărire sau să achiziționați o asigurare de transport.
 • Retururile nu pot fi efectuate prin intermediul Poștei Române. Nu ne asumăm pierderea coletelor dacă apelați la acest serviciu. Noi nu va putem garanta că vom intră în posesia returului.

Rambursarea contravalorii produselor

 • De îndată ce produsul a ajuns la noi și a fost inspectat, va vom trimite prin e-mail o notificare de primire. De asemenea va vom trimite și o notificare în care se specifică dacă cererea a fost aprobată sau respinsă.
 • Rambursarea banilor se face doar prin virament bancar, către contul furnizat de dumneavoastră în CEREREA DE RETUR. Nu se pot restitui banii cash.
 • Nu se rambursează valoarea transportului și a serviciilor suplimentare, dacă este cazul.